Sieraden & Juwelen

Naast onze eigen huiscollectie hebben wij ook een selectie aan bekende merken. Zoals o.a. het Italiaanse Nomination, Ti Sento, MinioroJoy De La Luz en Yo Design.

NATUURLIJKE EDELSTENEN

Wij hebben natuurlijke edelstenen in onze collectie. Deze kunt u in een sieraad op maat laten verwerken. Ook hebben wij mooie mineraalstenen die uniek zijn.

MIX & MATCH

Maak kennis met onze Mix & Match collectie uit eigen atelier. Als basis wordt zilver gebruikt in combinatie met een gouden zetting of applicatie. Zo kunt u uw eigen unieke ring creëren.

TROUWRINGEN

Voor een echt bijzondere trouwring kunt u kiezen uit onze eigen huiscollectie. Deze zijn ontworpen en handgemaakt in ons atelier. Heeft u specifieke wensen dan kunnen wij voor u de ring helemaal aanpassen. Of ontwerp zelf uw ring en laat deze door onze vakmensen uitwerken naar een prachtig uniek resultaat.

CUSTOM DESIGN

Het voordeel van ons atelier is dat wij voor u een sieraad op maat kunnen maken. Wij kunnen voor u geheel naar eigen wens een sieraad creëren. Wij werken alleen met natuurlijke materialen zoals goud, zilver of edelstenen.

REDESIGN VAN UW SIERAAD

Oude sieraden kunnen wij voor u een nieuw leven geven. Wij kunnen op basis van het goud, diamant en/of edelstenen een nieuw ontwerp naar wens maken. Kom naar de winkel om voorbeelden te bekijken.