Reparatie & Service

Reparatie van sieraden

Is uw geliefde sieraad na jaren koesteren en plezier stuk gegaan? Of heeft deze zijn mooie glans verloren? In overleg gaan wij uw sieraad repareren in ons eigen atelier zodat deze weer perfect gedragen kan worden. Onze vakmensen zorgen dat het goud of zilver mooi gepolijst wordt zodat het er weer als nieuw uitziet.

Reparatie van horloges

Horloge stuk? Wij repareren bijna alle merken horloges, tafelklokken en hangklokken. U kunt ook bij ons terecht voor het vervangen van de batterij van uw horloge, gewoon terwijl u wacht.
Of wellicht is het tijd om de band van de horloge te vervangen? Wij hebben een mooie collectie horlogebanden waaruit u kunt kiezen.

Schoonmaak sieraden

Laat uw kostbare sieraden professioneel schoonmaken. Deze worden gereinigd in een speciaal bad. En eventueel wordt het goud of zilver gepolijst zodat het er weer als nieuw uitziet.

Gecertificeerd taxateur

Wilt weten wat uw sieraad waard is? Oude of antieke sieraden kunnen veel waard zijn. Soms zijn de edelstenen die erin verwerkt zijn waardevol. Wij zijn gediplomeerd taxateur en kunnen het sieraad voor u op de juiste waarde kan taxeren.

Inkoop goud

Wilt u gouden sieraden verkopen? Wij taxeren het goud en betalen u een eerlijke prijs hiervoor. Kom gerust langs voor een taxatie.