Over ons

WINKEL IN HOEVELAKEN

Sinds 1995 is de winkel in Hoevelaken gevestigd. De naam van het bedrijf verklapt iets van de kleinschaligheid waar aandacht voor de klant centraal staat. Het atelier en de diamantzetterij is nu gevestigd in de Amsterdamse diamantbeurs. Dit is ook de plek waar uw eventuele reparatiewerkzaamheden met de grootste zorg worden uitgevoerd.

ONZE GESCHIEDENIS

De naam ’t Hofje van Baronyan refereert naar het juweliersbedrijf en atelier waar de familie Baronyan in de jaren zeventig op de Hof in Amersfoort zijn begonnen. Na een ontdekkingstocht in de Verenigde Staten is het bedrijf terug naar waar het allemaal begonnen is. En met de ervaringen en het enthousiasme uit het land van de onbeperkte mogelijkheden hebben we een nieuw familiebedrijf opgebouwd

VAKKENNIS

Kennis van zaken, liefde voor het vak en affiniteit met sieraden, edelstenen en juwelen. Dit, en niet in de laatste plaats de persoonlijke benadering en service, is waar de klanten voor terugkomen.

 

Lid N.J.U. (Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche)
Lid Vereniging Beurs van Diamanthandel
Gediplomeerd Edelsteenkundige.

Linda Baronyan

Kom gerust langs in onze winkel voor een goed advies. Ik ben gediplomeerd taxateur en met mijn jarenlange ervaring in de juwelen- en diamantbranche kunt u altijd bij mij terecht met uw vraag. Uiteraard help ik u ook graag met het uitzoeken van een sieraad of horloge.

ATELIER

Ons eigen atelier is in Amsterdam gevestigd, waar onze goud- en zilversmeden en diamantzetters uw sieraad perfect vermaken of repareren. Het diamantzetten wordt microscopisch uitgevoerd, daar zijn wij in gespecialiseerd.